V knížkách se o to sice snažím taky, ale když mi začnete uprostřed své kuchyně odpovídat, je vcelku velká šance, že to neuslyším, ani když patřičně zvýšíte hlas.

Ale tady na webu je to všechno jinak. Můžete tu nechat svůj komentář a já na něj určitě při nejbližší příležitosti odpovím. Sice stále nemůžete čekat, že dostanete odpověď obratem, jako kdybychom stáli vedle sebe a mluvili spolu, ale i tak to bude brzo.

Zajímá mě, co vás trápí, co vám nejde, co nového byste chtěli umět, kde vám chybí inspirace a kde jste se zrovna zasekli. Když to vím, můžu pak o tom napsat nebo připravit vhodný recept. Případně můžu hned přispěchat s radou.

Proto jsem založila E-mailový klub Kuchařky pro dceru. Vážím si každé své čtenářky a každého čtenáře, každého, kdo má chuť vařit podle mých receptů, a chci o vás vědět. Chci s vámi zůstat v kontaktu. Chci vědět, že tam někde jste a čtete nebo posloucháte.

A tak každý čtvrtek dopoledne  rozesílám svůj pravidelný e-mail všem členům E-mailového klubu. Jsou v něm rady do vaření, nové recepty, triky a fígle, jak uvařit ještě líp, rychleji a s větší radostí. Je v něm kus mé zkušenosti a kousek mého kuchařského srdce.

Všichni členové E-mailového klubu dostávají vždycky něco navíc, co běžní návštěvníci webu nemají. Jsou to další recepty, rady nebo vychytávky, pak taky mimořádné zprávy o novinkách, pohled do zákulisí věcí, které dělám, kousek mého osobního příběhu.

Pokud se chcete stát součástí tohoto příjemného klubu, stačí, když zadáte své jméno a e-mail do následujícího formuláře. Za členství se samozřejmě nic neplatí – to spíš já bych měla platit vám za to, že mi chcete věnovat pozornost.

Když se rozhodnete, že na můj mail občas odpovíte, způsobíte mi nevýslovnou radost. Vaše ohlasy jsou mi nad všechny autorské honoráře. Váš úsměv a nadšení z podařeného jídla mi pokaždé udělá den ještě lepším. Ale pokud jen budete chtít číst a vařit, budu vám vděčná i tak. Každé podařené jídlo se totiž počítá.

Těším se na vás ve svém E-mailovém klubu. Tak ve čtvrtek ahoj!

Florentýna

Close
Veškerý obsah podléhá autorským právům.
© Jana Florentýna Pišová 2014-2024.
Close